N'Aina Maria Lladonet és una jove campanera que es dedica a la ceràmica d'ençà que va descobrir aquest món: "Des del moment que vaig descobrir la ceràmica a un curset d'estiu, vaig tenir clar que em volia dedicar a aquest art". Després de cinc anys d'estudis administratius, aquesta ceramista va voler seguir el seu instint i va estudiar el grau tècnic superior en disseny d'arts plàstiques.

"Vaig començar la meva tasca ara fa quasi trenta anys, i des de llavors he conegut tota l'illa de Mallorca fent el que la gent em demani, m'aferro a tota classe de feina" ens explica orgullosa. I és que als seus inicis va tenir la sort de poder exercir de coordinadora d'activitats per als centres de la tercera edat de Mallorca, on destacava per la ceràmica, tot i que aquesta artista es capaç de fer tot tipus de manualitats.

Ara, compagina la seva feina de crear i anar als mercats, amb la seva tasca didàctica, i és que actualment ofereix classes de ceràmica a tots els infants i persones que vulguin provar aquesta activitat: "Donar classes de ceràmica és una cosa que m'encanta, per damunt de tot el tracte amb la gent" ens explica n'Aina.

"Els moments en què estic al taller sense ningú i estic concentrada en crear, em sent feliç i sense preocupacions" ens diu. Aquesta ceramista i mestra artesana dedica tot el seu temps en pensar quina serà la seva propera creació i com la pot elaborar. No hi ha com disfrutar amb la feina que fas!

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

Me gusta la página

keyboard_arrow_up