2062d5fb d43d 4d70 b5c1 4b763db45684

La història entre l'albercoc i Porreres va començar fa molts anys i és que l'albercoc de Porreres és una fruita de referència arreu del món. En Gabriel Mora Rosselló, "Parrí" pels porrerencs, té l'objectiu de crear una experiència completa al voltant de l'albercoc de Porreres: des del procés de cultivació fins a la recerca de tècniques culinàries per a la seva degustació al seu restaurant, l'Escrivania Espai Gastronòmic .

El procés es comença a Son Oliver. En aquest moment de l'any, els albercoquers hivernen i en Biel, amb l'ajuda de la seva família, aprofiten per a podar-los i donar-los els nutrients que necessiten. Però dir-ho és molt fàcil, "Avui dia hem hagut d'incorporar controls de qualitat i de sofre, ja que el nostre producte és ecològic i vol ser sostenible amb la terra" ens explica en Parrí. 

Canino, Murtó, Palabras, Taronjal, Moscatell i l'albercoc de Galta Vermella són les varietats d'albercoc que es cultiven i que tan prest han madurat, s'assequen i, en molts casos, es cobreixen de xocolata. Si, si, heu llegit bé, albercoc sec amb xocolata, tot un espectacle gustatiu!

Aviat farà deu anys que aquest emprenedor porrerenc va tirar-se a la piscina obrint l'Escrivania, un espai gastronòmic que va néixer per a donar visibilitat a l'albercoc, en totes les seves variants culinàries.

Si una cosa tenim clara, és que a la història de Porreres i l'albercoc, Ca'n Parrí hi té un paper protagonista. Gràcies, Parrí, per sentir, estimar i valorar la nostra terra i la nostra identitat com a porrerencs i porrerenques.

 

Contacte
 

Instagram L'Escrivania Espai Gastronòmic | Can Parrí

Facebook L'Escrivania Espai Gastronòmic | Can Parrí

Pàgina web www.canparriporreres.com

Plaça de la vila 1

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 64 70 94

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#albercoc #albercocsec #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up