En Miquel, n'Apol·lònia i en Rafel Figuera Vaquer, juntament amb en Tomeu Lliteres Mesquida, fa més de deu anys que van fundar l'empresa Agromart. De fet, el nom de l'empresa no és casualitat: "La paraula #AGRO prové d'agricultura, el sector d'on provenim tots. Després s'afegeixen les inicials de Miquel, Apol·lònia, Rafel i Tomeu i tot plegat forma Agromart" ens explica en Rafel.

Els germans Figuera Vaquer van néixer a una família de pagesos i tenien la seva pròpia empresa familiar de producció agrícola: "Nosaltres tres ens dedicàvem a produir fruita i verdura per a després vendre el producte final als majoristes del Mercapalma, o al client final als mercats" ens explica n'Apol·lònia. Per l'altra part, en Tomeu Lliteres Mesquida, sempre intentà seguir les passes del seu padrí, també Tomeu, i es dedicava a la producció agrària i venda majorista al Mercapalma.

Si alguna cosa va unir aquests quatre amics va ser la passió per la nostra terra i l'agricultura: "Nosaltres som pagesos, i coneixem les necessitats d'aquest sector de primera mà. Agromart nasqué davant la necessitat de fer arribar al consumidor final producte d'aquí, de Porreres i de Mallorca, sempre que és possible" ens explica en Rafel, màxim responsable de producció a l'empresa. Aquest any, a més a més de la producció primerenca del meló eriçó, han decidit apostar per la producció d'arbres fruitals que tan abandonats estan.

Des de fa deu anys el nom d'Agromart acompanya al poble de Porreres en la seva tasca de posar en valor la pagesia i les varietats locals mallorquines arreu de l'illa de Mallorca. I és que com ells quatre saben, la necessitat de fomentar el consum de productes d’aquí va directament relacionada amb la qualitat de vida de totes aquelles persones que es dediquen a la pagesia.

 

Contacte
 

Pàgina web www.agromart.com

Facebook Agromart Balear

Instagram Agromart Balear

Carretera de Montuïri - Lloret km 0,8

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 671 54 37 03

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#fruita #verdura #terra #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up