ffaab79d 255a 4a3c 910f a702aa82f1fc

En Joan i Pau Mora duen des de la seva adolescència al capdavant de l’empresa Mora & Rosselló, la qual van fundar els seus oncles Miquel i Joan Rosselló el 1949.

Aquesta parella de germans formen el tàndem perfecte: en Pau aporta una visió més tècnica i de saber fer, i per l'altra banda, en Joan aporta una visió comercial i empresarial  del negoci.

Si bé les bigues van començar sent el seu negoci principal, fa un grapat d’anys van fer-se amb l’explotació i distribució del “Marès de Porreres”  de la Pedrera de Son Grau.

Per a l'elaboració de les bigues, produeixen el seu propi formigó de grava de les pedreres #dePorreres. El seu sistema de producció requereix entre tres i cinc dies des del moment en què la biga està formada i assecada, fins que està pintada i llesta per a col·locar a casa teva.

Pel que fa a Son Grau, s'encarreguen del tallat de Marès als més de setze quilòmetres de carrers de marès que hi pots trobar. A més, una vegada tenen la peça tallada, la traslladen al taller que disposen a sota de Monti-sion. Allà, tallen el marès i personalitzen la peça així com el client desitja.

Sense dubte, aquests dos germans s'aferren a la feina  i saben treure bé el suc a la seva visió de negoci: des de fa uns anys, tenen fàbrica pròpia de bigues de formigó d'imitació fusta a Catalunya (Espanya) i a Casablanca (Marroc).

Tot i que el futur està per escriure , aquesta parella de germans inculquen als seus fills i filles amb valors i la necessitat de rebre una educació òptima per a, d’aquí a uns anys, siguin ells qui segueixin amb la important tasca que els seus pares han començat.

Pau i Joan, gràcies per la vostra dedicació i gran contribució al sector de la construcció del poble de Porreres.

 

Contacte
 

Instagram @morarossello2018

Facebook @mora&rossello 

Pàgina web www.mora&rossello.com

Carrer dels Terrers 3-1

Porreres,Mallorca


 Telf. +34 971 64 71 43

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

#bigues #mares #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up