La confitura de magrana agra és un producte exclusiu de la tardor i la podeu trobar a la Cooperativa de Porreres. Aquesta entitat s'encarrega de rebre les magranes que cultiven els petits productors membres de la cooperativa, i elabora, juntament amb l'associació ASANIDESO, una confitura identificativa i de gran importància dins de la gastronomia de les Illes Balears.

La magrana era considerada fruita sagrada i està formada per petits grans vermells refrescants. A més a més, el magraner és un arbre fort i resistent a les temperatures volàtils i a les séquies. Per aquests motius, és comú trobar magraners als patis de les cases antigues o a les finques de fora vila, on complien una doble funció: estètica gràcies als colors de les fulles i fruits, i gastronòmica per voler treure rendibilitat d'aquesta fruita.

A les cases senyorials es preparava la confitura de magrana agra com acompanyament de la porcella de Nadal o el xot de Pasqua.

Acabada de coure, la textura de la confitura és semblant a la mel, però amb un gust afruitat i que resulta l'acompanyament perfecte d'aquests dinars i sopars tan especials que estan per venir.

 

Contacte
 

Instagram Cooperativa Agrícola de Porreres

Facebook Cooperativa Agrícola de Porreres

Carrer Sa Cooperativa 29

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 64 71 81

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#magranaagra #confitura #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up