Agost 2, 2021

Avís legal i termes d'ús En aquest espai, l'USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d'aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació. Ajuntament de Porreres.Como responsable d'aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

CONDICIONS GENERALS D'ÚS Les presents condicions generals regulen l'ús (incloent el mer accés) de les pàgines del web, integrants de la pàgina web de empresesdeporreres.com inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, empresesdeporreres.com ( "Usuari") accepta sotmetre a les Condicions Generals vigents en cada moment de el portal empresesdeporreres.com.

DADES PERSONALS QUE RECOLLIM i COM HO FEM

Llegir Política de Privacitat

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb empresesdeporreres.com. D'aquesta manera, l'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic. Queda prohibit l'ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament de la pàgina web. Respecte dels continguts d'aquesta web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l'autorització dels seus legítims titulars; Qualsevol vulneració dels drets de l'prestador o dels legítims titulars; La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització del web, empresesdeporreres.com, l'Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de empresesdeporreres.com o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal (indicar domini) o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web. No obstant això, l'Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant empresesdeporreres.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

MESURES DE SEGURETAT
Les dades personals comunicades per l'usuari a empresesdeporreres.com poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a empresesdeporreres.com, assumint aquesta totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.
La comunicació entre els usuaris i empresesdeporreres.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

RECLAMACIONS
empresesdeporreres.com informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d'usuaris i clients. L'Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el seu nom i cognoms, el servei i / o producte adquirit i exposant els motius de la seva reclamació.

L'usuari / comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., si ho desitja adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei / producte: Adquirit el dia: Nom de l'usuari: Domicili de l'usuari: signatura de l'usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació:

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES
Per si pot ser del teu interès, per sotmetre les teves reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de empresesdeporreres.com. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de empresesdeporreres.com.
L'usuari coneix i accepta que la totalitat de la pàgina web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims, d'acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya. En el cas que un usuari o un tercer considerin que s'ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d'un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a empresesdeporreres.com indicant:

Dades personals de l'interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l'interessat.
Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l'acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l'interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació


ENLLAÇOS EXTERNS
Les pàgines del web empresesdeporreres.com, podria proporcionar enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers. L'únic objecte dels enllaços és proporcionar a l'Usuari la possibilitat d'accedir a aquests enllaços. empresesdeporreres.com no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l'Usuari per accés a aquests enllaços.
Així mateix, l'usuari trobarà dins d'aquest lloc, pàgines, promocions, programes d'afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s'identifica a l'usuari.

La Informació que es proporcioni en aquests Llocs patrocinat o enllaços d'afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s'utilitzin en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Pel que recomanem àmpliament als Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d'afiliat.
L'Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d'enllaç des del seu lloc web a el portal empresesdeporreres.com haurà d'obtenir l'autorització prèvia i escrita de empresesdeporreres.com L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre empresesdeporreres.com i el propietari de el lloc en què s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de empresesdeporreres.com dels seus continguts o serveis

POLÍTICA DE COMENTARIS
A la nostra web i es permeten fer comentaris per enriquir els continguts i realitzar consultes. No s'admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d'aquest web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l'autor o cap a altres membres. També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privat o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dades.
Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb fins promocionals d'una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general.
No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
El prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts;
L'existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l'ús il·legal o indegut de la present pàgina web.
Llei aplicable i jurisdicció
Amb caràcter general les relacions entre empresesdeporreres.com amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals.

CONTACTE
En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal empresesdeporreres.com, si us plau dirigiu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

De part de l'equip que formem Ajuntament de Porreres t'agraïm el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal

Juny 7, 2021

TUTORIAL EMPRESAS DE PORRERES

Entrar en la web: www.empresesdeporreres.com

Escoger el idioma deseado en la esquina superior izquierda

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.10.00 

Hacer click en LOGIN

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.09.06

 

Introduce tu USUARIO y CONTRASEÑA

2 introdu

 

Una vez dado de alta, os aparecerá un nuevo menú: ACCESO A VENDEDORES

Entrar dentro de ACCESO A VENDEDORES para modificar tus datos

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.04.17

Una vez dentro de ACCESO A VENDEDORES vereis esta pantalla, dónde podeis modificar vuestra cuenta.

 • En CUENTA VENDEDOR, podéis modificar vuestros datos.
 • Dentro CLIENTES, podéis ver los clientes que habeis vendido.
 • Dentro de COMPRAS, estarán todas las compras realizadas.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.04.58

Dentro de PRODUCTOS, podéis subir nuevos productos, modificar, eliminar, etc.

Para subir un nuevo producto, hacer click en NUEVO

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.05.25

Omplir les dades necessàries del producte i Desar.

Rellenar los datos del producto y Guardar

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.07.15

Pots publicar o despublicar, segons l'estoc que tinguis. Fent clic al botó.

Puedes publicar despublicar, dependiendo del stock que tengas haciendo click al botón

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.07.58

Per sortir del teu compte, clic a Surt.

Para salir de tu cuenta, haz click en Desconectar.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.08.33

Si te has olvidado de tu usuario contraseña, puedes recuperarlo directamente en el mismo desplegable de LOGIN

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.09.06

Agost 2, 2021

Rechtliche Hinweise und Nutzungsbedingungen


In diesem Bereich findet der BENUTZER alle Informationen zu den rechtlichen Bedingungen, die die Beziehung zwischen dem Benutzer und uns als Verantwortlichem für diese Website definieren. Als Nutzer ist es wichtig, dass Sie sich dieser Bedingungen bewusst sind, bevor Sie Ihre Navigation fortsetzen. Ajuntament de Porreres, als Verantwortlicher für diese Website, verpflichtet sich, die Daten unserer Nutzer und Kunden mit voller Garantie zu verarbeiten und die nationalen und europäischen Vorschriften zu beachten, die die Erfassung und Verwendung der persönlichen Daten unserer Nutzer regeln. Diese Website hält sich daher streng an die RGPD (VERORDNUNG (EU) 2016/679 über den Datenschutz) und das Gesetz LSSI-CE 34/2002 vom 11. Juli über die Dienste der Informationsgesellschaft und den elektronischen Geschäftsverkehr.

ALLGEMEINE NUTZUNGSBEDINGUNGEN
Diese allgemeinen Bedingungen regeln die Nutzung (einschließlich des bloßen Zugriffs) der Webseiten, die Teil der Website empresesdeporreres.com sind, einschließlich der auf ihnen zur Verfügung gestellten Inhalte und Dienstleistungen. Jede Person, die auf das Web zugreift, empresesdeporreres.com ("Benutzer") erklärt sich mit den allgemeinen Bedingungen in Kraft zu allen Zeiten des Portals empresesdeporreres.com zu halten.

PERSÖNLICHE DATEN, DIE WIR SAMMELN, UND WIE WIR DAS TUN
Datenschutzbestimmungen lesen
VERPFLICHTUNGEN UND AUFLAGEN DER NUTZER
Der Benutzer ist darüber informiert und akzeptiert, dass der Zugang zu dieser Website in keiner Weise den Beginn einer Geschäftsbeziehung mit empresesdeporreres.com impliziert. Auf diese Weise verpflichtet sich der Nutzer, die Website, ihre Dienste und Inhalte zu nutzen, ohne gegen die geltenden Gesetze, Treu und Glauben und die öffentliche Ordnung zu verstoßen.
Es ist verboten, die Website für unerlaubte oder schädliche Zwecke oder in einer Weise zu nutzen, die Schäden verursachen oder den normalen Betrieb der Website beeinträchtigen kann. Was den Inhalt dieser Website betrifft, so ist Folgendes verboten: Vervielfältigung, Verbreitung oder Veränderung, ganz oder teilweise, es sei denn, dies wurde von den rechtmäßigen Eigentümern genehmigt; jegliche Verletzung der Rechte des Anbieters oder der rechtmäßigen Eigentümer; Nutzung zu kommerziellen oder Werbezwecken.

Bei der Nutzung der Website empresesdeporreres.com verpflichtet sich der Nutzer, keine Handlungen vorzunehmen, die das Image, die Interessen und die Rechte von empresesdeporreres.com oder von Dritten schädigen könnten oder die das Portal beschädigen, deaktivieren oder überlasten könnten (Domain angeben) oder in irgendeiner Weise die normale Nutzung des Webs verhindern. Der Nutzer sollte sich jedoch darüber im Klaren sein, dass die Sicherheitsmaßnahmen der Computersysteme im Internet nicht völlig zuverlässig sind und empresesdeporreres.com daher nicht die Abwesenheit von Viren oder anderen Elementen garantieren kann, die Veränderungen in den Computersystemen (Software und Hardware) des Nutzers oder in den darin enthaltenen elektronischen Dokumenten und Dateien verursachen können.

SICHERHEITSMASSNAHMEN
Die persönlichen Daten, die der Benutzer empresesdeporreres.com mitteilt, können in automatisierten Datenbanken gespeichert werden oder nicht, deren Eigentum ausschließlich empresesdeporreres.com entspricht, unter der Annahme, dass alle technischen, organisatorischen und Sicherheitsmaßnahmen, um die Vertraulichkeit, Integrität und Qualität der darin enthaltenen Informationen in Übereinstimmung mit den Bestimmungen der geltenden Rechtsvorschriften zum Datenschutz zu gewährleisten.
Die Kommunikation zwischen den Nutzern und empresesdeporreres.com erfolgt über einen sicheren Kanal, und die übertragenen Daten werden dank https-Protokollen verschlüsselt, so dass wir die besten Sicherheitsbedingungen garantieren, damit die Vertraulichkeit der Nutzer gewährleistet ist.

ANSPRÜCHE
empresesdeporreres.com informiert darüber, dass den Benutzern und Kunden Beschwerdeformulare zur Verfügung stehen. Der Nutzer kann Ansprüche geltend machen, indem er ein Beschwerdeformular anfordert oder eine E-Mail an Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. schickt, in der er seinen Vor- und Nachnamen, die gekaufte Dienstleistung und/oder das gekaufte Produkt sowie die Gründe für seine Beschwerde angibt.

Der Nutzer/Besteller kann uns die Beschwerde entweder per E-Mail an Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. oder mit dem folgenden Beschwerdeformular mitteilen: Die Dienstleistung/das Produkt: Gekauft am: Name des Nutzers: Adresse des Nutzers: Unterschrift des Nutzers (nur bei Einreichung auf Papier): Datum: Grund der Beschwerde:

PLATTFORM ZUR STREITBEILEGUNG
Falls Sie daran interessiert sind, können Sie Ihre Beschwerde auch über die von der Europäischen Kommission eingerichtete Plattform zur Streitbeilegung einreichen, die unter folgendem Link zu finden ist: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 
RECHTE AN GEISTIGEM UND GEWERBLICHEM EIGENTUM
Nach den Bestimmungen der Artikel 8 und 32,1, zweiter Absatz, des Gesetzes über geistiges Eigentum, sind ausdrücklich verboten Vervielfältigung, Verbreitung und öffentliche Kommunikation, einschließlich der Art der Bereitstellung, alle oder einen Teil der Inhalte dieser Website, für kommerzielle Zwecke, in jedem Medium und durch alle technischen Mittel, ohne die Genehmigung der empresesdeporreres.com. Der Benutzer verpflichtet sich, die Rechte des geistigen und gewerblichen Eigentums von empresesdeporreres.com zu respektieren.
Der Nutzer weiß und akzeptiert, dass die gesamte Website, die Texte, Software, Inhalte (einschließlich Struktur, Auswahl, Anordnung und Präsentation derselben), Podcasts, Fotos, audiovisuelles Material und Grafiken enthält, durch Marken, Urheberrechte und andere legitime Rechte geschützt ist, in Übereinstimmung mit internationalen Verträgen, denen Spanien beigetreten ist, und anderen Eigentumsrechten und Gesetzen Spaniens. Für den Fall, dass ein Nutzer oder ein Dritter der Ansicht ist, dass durch die Veröffentlichung bestimmter Inhalte auf der Website seine legitimen Rechte an geistigem Eigentum verletzt wurden, müssen Sie empresesdeporreres.com diesen Umstand mitteilen:
Angaben zur Person des Betroffenen, der Inhaber der angeblich verletzten Rechte ist, oder Angabe der Vertretung, mit der er handelt, falls die Forderung von einem anderen Dritten als dem Betroffenen erhoben wird.
Angabe der durch Rechte des geistigen Eigentums geschützten Inhalte und ihres Standorts auf der Website, Akkreditierung der angegebenen Rechte des geistigen Eigentums und eine ausdrückliche Erklärung, in der der Beteiligte die Verantwortung für die Richtigkeit der in der Meldung gemachten Angaben übernimmt.
 
EXTERNE LINKS
Die Seiten der Web empresesdeporreres.com, können Links zu anderen Websites und Inhalte, die von Dritten gehören. Der einzige Zweck der Links ist es, dem Benutzer die Möglichkeit zu geben, auf diese Links zuzugreifen. empresesdeporreres.com ist in keinem Fall verantwortlich für die Ergebnisse, die der Benutzer durch den Zugriff auf diese Links erhalten kann.
Außerdem findet der Nutzer auf dieser Website Seiten, Werbeaktionen und Partnerprogramme, die auf die Surfgewohnheiten der Nutzer zugreifen, um Profile zu erstellen. Diese Informationen sind stets anonym und lassen keine Rückschlüsse auf den Nutzer zu.
 
Informationen, die auf diesen gesponserten Websites oder Partner-Links zur Verfügung gestellt werden, unterliegen den Datenschutzrichtlinien, die auf diesen Websites verwendet werden, und nicht den vorliegenden Datenschutzrichtlinien. Wir empfehlen den Nutzern dringend, die Datenschutzrichtlinien der Partnerlinks sorgfältig zu prüfen.
Der Benutzer, der beabsichtigt, ein technisches Gerät Link von Ihrer Website auf das Portal empresesdeporreres.com zu etablieren, muss die vorherige schriftliche Genehmigung von empresesdeporreres.com Die Einrichtung des Links bedeutet nicht, in jedem Fall die Existenz von Beziehungen zwischen empresesdeporreres.com und der Eigentümer der Website, wo der Link eingerichtet ist, noch die Annahme oder Genehmigung durch empresesdeporreres.com von seinen Inhalten oder Dienstleistungen.
 
KOMMENTARPOLITIK
Auf unserer Website können Sie Kommentare zur Bereicherung des Inhalts abgeben und Anfragen stellen. Kommentare, die sich nicht auf das Thema dieser Website beziehen, die Verleumdungen, Beleidigungen, persönliche Angriffe oder allgemeine Respektlosigkeiten gegenüber dem Autor oder anderen Mitgliedern beinhalten, werden nicht akzeptiert. Kommentare, die offensichtlich irreführende oder falsche Informationen enthalten, werden ebenfalls gelöscht, ebenso wie Kommentare, die persönliche Informationen wie Privatadressen oder Telefonnummern enthalten und gegen unsere Datenschutzbestimmungen verstoßen.
Kommentare, die ausschließlich zu Werbezwecken für eine Website, eine Person oder eine Gruppe verfasst wurden, sowie alles, was allgemein als Spam angesehen werden könnte, werden ebenfalls nicht zugelassen.

Anonyme Kommentare sowie solche, die von derselben Person unter verschiedenen Nicknames abgegeben werden, sind nicht zulässig. Kommentare, die versuchen, eine Debatte oder einen Standpunkt eines anderen Nutzers zu erzwingen, werden nicht berücksichtigt.

HAFTUNGSAUSSCHLUSS UND GARANTIE
Der Anbieter übernimmt keine Garantie und ist in keinem Fall haftbar für Schäden jeglicher Art, die dadurch verursacht werden können:

Mangelnde Verfügbarkeit, Wartung und effektiver Betrieb der Website oder ihrer Dienste und Inhalte;
Die Existenz von Viren, bösartigen oder schädlichen Programmen in den Inhalten;
Rechtswidrige, fahrlässige, betrügerische oder gegen diesen rechtlichen Hinweis verstoßende Verwendung;
Die mangelnde Rechtmäßigkeit, Qualität, Zuverlässigkeit, Nützlichkeit und Verfügbarkeit der von Dritten erbrachten und den Nutzern auf der Website zur Verfügung gestellten Dienstleistungen.
Der Anbieter haftet in keinem Fall für Schäden, die durch die rechtswidrige oder unsachgemäße Nutzung dieser Website entstehen.
ANWENDBARES RECHT UND GERICHTSBARKEIT
Im Allgemeinen unterliegt die Beziehung zwischen empresesdeporreres.com und den Nutzern seiner Telematikdienste, die auf dieser Website vorhanden sind, dem spanischen Recht und der spanischen Gerichtsbarkeit.

KONTAKT
Wenn ein Benutzer Fragen zu diesen rechtlichen Bedingungen oder Kommentare zum Portal empresesdeporreres.com hat, wenden Sie sich bitte an Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Im Namen des Teams des Ajuntament de Porreres danken wir Ihnen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diesen rechtlichen Hinweis zu lesen.

Juny 2, 2021

PORRERES ENTERPRISES - TUTORIAL

Go to the website: www.empresesdeporreres.com

Choose the desired language at the upper right corner

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.38.24

 

Click LOGIN and introduce your USER and PASSWORD

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.41.23

 

Once you are logged in, you'll see a new header VENDORS ACCESS

Click on it to upload your products

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.44.29

 

Once you are inside, you'll see a screen where you can modify your account

 • In VENDOR ACCOUNT, you can modify your personal/company data
 • Inside CUSTOMERS, you can see the clients who have bought at your business
 • In ORDERS, you'll see all the purchases that have been done at your business

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.49.12

Inside PRODUCTS, you can upload new products, modify existing ones, delete, etc.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.50.39

To upload a new product, click NEW

Fulfill the product data and then click SAVE

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.51.46

You can publish or unpublish your products, depending on your live stock, by clicking the button next to the product

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.50.39 

 To log out from your vendor account, click Log Out

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.53.08

Additionally, in case you've lost it, you can recover your password following the steps provided at the "Forgot your password?" link that is found inside the form from the Log In button.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 10.41.23

 

Juny 7, 2021

TUTORIAL UNTERNEHMEN VON PORRERES

Betreten Sie die Website: www.empresesdeporreres.com

Wähle die gewünschte Sprache

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.07.20 

Klicke auf Login

Geben Sie Ihren BENUTZER UND PASSWORT ein

 Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.07.39

 

Nach der Registrierung erscheint ein neues VERKÄUFENZUGANG-Menü

Klicken VERKÄUFENZUGANG

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.09.40

Sobald Sie sich im VERKÄUFENZUGANG befinden, sehen Sie diesen Bildschirm, hier können Sie Ihr Konto ändern.

 • Im HÄNDLERKONTO können Sie Ihre Daten ändern.
 • Unter KUNDEN sehen Sie die Kunden, die Sie verkauft haben.
 • Innerhalb von BESTELLUNGEN werden alle Bestellungen aufgegeben.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.10.10

Innerhalb von PRODUKT können Sie neue Produkte hochladen, ändern, löschen usw.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.10.18

Um ein neues Produkt hochzuladen, geben Sie NEU ein,

Tragen Sie die erforderlichen Produktdaten ein und speichern Sie.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.26.02

 

Sie können abhängig von Ihrem Bestand veröffentlichen oder die Veröffentlichung aufheben, indem Sie auf die Schaltfläche klicken

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.10.18

 

Um sich von Ihrem Konto abzumelden, klicken Sie auf Abmelden.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.27.56

Wenn Sie Ihren Benutzernamen und Ihr Passwort vergessen haben, können Sie es wiederherstellen.

Captura de Pantalla 2021 06 07 a les 11.07.39

TUTORIAL UNTERNEHMEN VON PORRERES

Mai 10, 2021

TUTORIAL EMPRESES DE PORRERES

Entrar a la web: www.empresesdeporreres.com

Fer clic en LOGIN

 1 fer clic

Introdueix el teu USUARI I CONTRASENYA.

2 introdu

Un cop donats d'alta, us apareixerà un nou menú ACCÉS VENEDORS

Entrada des ACCÉS VENEDORS per omplir els vostres productes.

3 entrada des

Un cop dins d'ACCÉS VENEDORS, veureu aquesta pantalla, aquí podeu modificar vostre compte.

 • En COMPTE VENEDOR, podeu modificar les vostres dades.
 • Dins CLIENTS, podeu veure els clients que heu venut.
 • Dins de COMANDES, estaran totes les comandes realitzades

4

Dins de PRODUCTES, podeu pujar nous productes, modificar, eliminar, etc.

5

Per pujar un nou producte entrar a NOU

6 per pujar

Omplir les dades necessàries del producte i Desar.

7 omplir les

Pots publicar o despublicar, segons l'estoc que tinguis. Fent clic al botó.

8 ports publicar

Per sortir del teu compte, clic a Surt.

9 per sortir

Si t'has oblidat el teu nom d'usuari i contrasenya, pots recuperar-lo.

10 si thas obli

Xipo E-commerce
 • Plaça de la Vila, 17
 • (+34) 971 647221
 • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
 • Plaça de la Vila, 17
 • (+34) 674549301
 • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up